octombrie 4, 2022

PSD Salaj s-a conformat ordinelor de la centru si a facut recrutarile pentru prezenta la mitingul de maine

Le va fi foarte greu judecatorilor de la “nalta Curte de Casatie si Justitie sa se pronunte azi in dosarul angajarilor fictive din Teleorman, în care procurorii DNA au cerut 7 ani si jumatate de închisoare pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Asta pentru ca PSD si-a mobilizat organizatiile din toata tara la un miting organizat maine seara "impotriva abuzurilor din justitie". Este general acceptata ideea ca mitingul nu e decat o presiune asupra judecatorilor care trebuie sa dea azi o prima sentinta, interpretare vehiculata inclusiv de unii membri PSD.

rn

Si PSD Salaj a primit de la centru sarcina mobilizarii pentru mitingul de maine, prin presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, care a participat la sedinta CEX cu Liviu Dragnea de luni. Si oamenii partidului din Salaj s-au conformat, mai de voie, mai mult de nevoie.
Responsabili cu mobilizarea in Salaj au fost presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, si secretarul general al partidului, Sergiu Panie.
De la primarii PSD am aflat ca fiecarui lider PSD de comuna i s-a trasat sarcina sa recruteze minim 10 oameni, dar cat mai multi, cu care trebuie sa participe la mitingul de la Bucuresti. Oamenii s-au vazut nevoiti sa accepte fara nici un comentariu, indiferent de faptul ca unii aveau program, nunti si alte evenimente programate. Mai mult, primarii sunt obligati sa suporte toate cheltuielile pentru participarea la acest miting din buzunarul propriu. Unii vor pleca spre Bucuresti cu masinile proprii, altii cu microbuze sau autocare.
Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat cu privire la mitingul care va avea loc sâmbata seara în Bucuresti, ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo unde organizatiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru.
Dintre liderii PSD Salaj, au confirmat ca vor participa la miting primarul Zalaului Ionel Ciunt, viceprimarul Zalaului Teodor Balajel, deputatul Iuliu Nosa. Alaturi de ei vor fi Tiberiu Marc, presedintele PSD si presedinte al Consiliului Judetean Salaj, Sergiu Panie, secretarul general PSD si vicepresedinte al Cosniliului Judetean, senatorul Pop Gheorghe si multi altii.
Au fost contactati membri de partid si simpatizanti, printre care si directori ai institutiilor publice din Salaj. Directorul Transurbis Alin Oros ne-a declarat ca a fost contactat de oameni din PSD pentru a participa la miting. Un alt director, membru PSD Zalau, Alexandru Pura, adjunct la AJOFM Salaj, ne-a recunoscut ca a fost contactat de catre PSD si I s-a cerut sa participe la miting, insa acesta a refuzat din motive personale si nu va merge la Bucuresti.
“n Salaj, PSD are 23 de primari dintre care doi primari de oras, la Zalau si Jibou, plus conducerea Consiliului Judetean Salaj. Din calculele noastre PSD Salaj duce la mitingul din Bucuresti aproximativ 300 de oameni.

rn

Organizare ca in armata, pe grupe, plutoane
si detasamente, fiecare conduse de cate un lider

rn

Potrivit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, fiecare judet va avea repartizat un sector din zona Pietei Victoriei; fiecare judet va avea un semn distinctiv pus in piept; la 10 oameni va fi un steag mare.
Azi, vineri 8 iunie, la ora 19.00, toti presedintii de organizatii judetene vor fi prezenti in Bucuresti; la fiecare grup de 50 de oameni va exista o pancarta cu numele judetului; toata lumea va fi imbracata in alb (tricou, camasa, bluza, pulover); fiecare judet isi confectioneaza steaguri, pancarte.
Maine, sambata 9 iunie, la ora 18.00, toata lumea trebuie sa fie cu masinile parcate la Parlament. La fiecare 10 oameni va exista un sef de grupa, la grupele de 40 de oameni va exista un sef, iar la fiecare 100 de oameni va exista un sef de detasament.
Toate numele si numerele de telefon ale sefilor de grupuri si detasamente vor fi comunicate catre Bucuresti, la sediul central PSD. Liviu Dragnea cere ca oamenii sa vina la miting cu cat mai multe stegulete.

rn

Europarlamentarul Calin Ivan vorbeste ca un cunoscator
al realitatilor din interiorul PSD in cele mai mici detalii

rn

"Oameni necajiti urcati în autocare precum vitele în vagoane"

rn

Oameni saraci care stiu ca ajutoarele sociale pe care le primesc ”depind de primari” vor fi urcati în autocare ”precum vitele în vagoane si dusi la mitingul PSD”, spune europarlamentarul Catalin Ivan pe pagina sa de Facebook.
”Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza în România în felul acesta, ar trebui sa fie urmat de o avalansa de dosare penale. Am putea spune fara sa gresim ca mitingul de sâmbata este un miting penal, pentru sustinerea celui mai corupt politician din istoria României. Va asigur, ca fost membru al acestui partid, care cunoaste realitatea din interior în cele mai mici detalii, ca majoritatea covârsitoare a celor care vor participa la miting vor fi adusi cu forta”, spune europarlamentarul.
„Mitingul de sâmbata este imaginea perfecta a regimului Liviu Dragnea. Are toate ingredientele pentru a întelege perfect România lui Dragnea: oameni necajiti urcati în autocare precum vitele în vagoane si transportati la Bucuresti, toate companiile care capuseaza bugetul statului si îngrasa conturile diferitilor politiceni vor face un efort imens pentru a sustine aceasta mascarada, ordinele de partid se vor transmite prin institutiile publice controlate politic”, mai arata europarlamentarul.
"(…) Eu cred ca e timpul ca românii sa ia atitudine. Cred ca, dupa mitingul de sâmbata, tot mai multi vom spune ca este prea mult!”, încheie europarlamentarul ales pe lista PSD.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.