octombrie 5, 2022

PSD Salaj multumeste celor pe care i-a dus la mitingul din Bucuresti

Liderii PSD Salaj au postat marti, 12 iunie, un mesaj pe pagina de facebook prin care multumeste sutelor de pesedisti care au participat la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Bucuresti in 9 iunie.

rn

"Solidaritatea, colegialitatea, dreptatea, adevarul, unitatea, lupta împotriva abuzurilor, au facut ca, si de aceasta data, echipa #PSDSalaj sa fie unita, determinata si frumoasa. Va multumim, dragi colegi, pentru ceea ce sunteti, pentru curajul fiecaruia dintre voi, pentru asumare si pentru implicare! Doar ÎMPREUN} putem face sa se întâmple lucruri Bune! Cu pretuire si respect, Conducerea PSD Salaj #PentruViitor #PentruSalaj #PentruRomânia", este mesajul postat pe pagina oficiala de facebook a PSD Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.