PSD Salaj, mesaj pentru PNL Salaj: Guvernati, nu mimati!

În ultima vreme avem ocazia tot mai des să vedem “gogoșile” electorale pe care reprezentanții PNL Sălaj le distribuie prin articole plătite în mass-media locală.
Vă sugerăm să vă ocupați de nevoile românilor, care ies în stradă și protestează din cauza incapacității voastre de a găsi soluții la problemele reale pe care le au.
Nu vă bănuim nici de bună-credință, nici că ați avea priceperea să rezolvați situația din această perioadă dificilă prin care trec românii, dar puteți avea decența să arătați, măcar, mai mult interes.
Despre alegeri, mai vorbim! Până atunci vă reamintim părerea unui fruntaș PNL-ist despre dumneavoastră.

PSD Salaj

About Author

10 Replies to “PSD Salaj, mesaj pentru PNL Salaj: Guvernati, nu mimati!”

  1. Ba Ciuntule ! Omorator de porci cu vaccinarea.Tu si Ciolacu tau sa faceti din gura ca in 3 ani nu ati facut nimic din ce ati promis.Adio PSD! Groapa de gunoi a istoriei va paste .

  2. Adica ma Ioane bujetar pesedist de la 2:03 ! Sa moara mata aia moarta? Sau tu si toti ciumetii rosii sa va loveasca mortal covidul 19.Oricum la vot ,majoritatea poporului va va da o in flit la Psd.

  3. Ba Ciuntule, nu ti rusine ? Mancavar focu de pesedisti bosorogi ce sunteti. Adica voi care apareti peste tot in presa salajeana cu articole platite si cu laude pe care nici dracu nu le mai crede, vi si spui acuma ca PNL face la fel? De 1 an incoace e plina presa din Salaj de articole in care te ling jurnalistii in fund ( lasa ca le vine si lor randu, dupa ce ajunge PNL sa conduca o sa moara de foame). ALO REDACTIA CUM NAIBA PRIMITI ASA CEVA LA VOI PE SAIT?

    NU MAI VOTATI PSD!! NU MAI VOTATI IONEL CIUNT! DACA CONTINUATI SA VOTATI PSD, vom fi ignorati de celelalte judete si vom fi pusi in aceeasi oala cu partidu asta de bosorogi infecti. VOTATI CU ORICINE ALTCINEVA DOAR CU CIUNT Nu!!!!

  4. Imi pare rau, dar numai niste oameni lipsiti de educatie sunt in stare sa creada prostelile acestor ticalosi pesedisti.

  5. Mai Dorule de la 1:56 ,s-o gatat chefu si nu mai ai ce bea ?Ori ai fost “taiat” de pe lista de la neagra/blonda ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *