PSD Sălaj: Liberalii se opun dezvoltării municipiului

Preocupările consilierilor locali ai PNL sunt absolut paralele față de nevoile cetățenilor. Concret, în cadrul ședinței de Consiliu local de joi, 26 octombrie 2023, liberalii au votat ÎMPOTRIVA alocării de sume pentru întreținerea și funcționarea unităților de învățământ; amenajării zonelor verzi din municipiu, efectuarea de reparații străzi și a lucrărilor de salubrizare; sprijinirii sportului din municipiu; alocării de sume pentru iluminat festiv; activității de colectare și transport a deșeurilor rezultate din reamenajarea și reabilitarea locuințelor; alocării de sume pentru servicii de proiectare și consultanță în elaborarea și depunerea proiectului “Comunități de seniori”, linie finanțată din fonduri europene în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială; plății indemnizațiilor persoanelor cu handicap; acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței.

Rezultatele obținute în ultima perioadă de echipa de fotbal de-a dreptul îi enervează, motiv pentru care nu au vrut nici măcar să înțeleagă că sumele alocate pentru susținerea sportului înseamnă: asigurarea funcționării secțiilor sportive în care se pregătesc 578 de copii; asigurarea condițiilor necesare pentru ca sportivii, inclusiv juniorii, să poată evolua și să participe la competiții sportive naționale și internaționale.

Administrația locală așteaptă cu interes proiecte de hotărâre care să vină în sprijinul cetățenilor, pentru rezolvarea problemelor reale pe care aceștia le au. Așadar, domnilor liberali, propuneți idei constructive, bătălia electorală începe abia anul viitor!

PSD Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *