PSD Salaj ii acorda liderului Liviu Dragnea sprijin politic total

PSD Salaj ii acorda  liderului Liviu Dragnea  sprijin politic total

PSD-istii din intreaga tara se vor aduna sambata, 10 martie, la Congresul Extraordinar al PSD. Delegatii social-democrati vor vota pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinte, dar nu si pentru functia de presedinte al PSD. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea nici macar nu va mai cere votul de reconfirmare, asa cum a spus initial. 

rn

La congresul PSD de sambata, din judetul Salaj vor participa 63 de delegati. Dintre acestia, cei mai importanti sunt Tiberiu Marc – presedinte PSD Salaj si presedinte al Consiliului Judetean Salaj, deputatul Iuliu Nosa – presedintele executiv al PSD Salaj, Sergiu Panie – vicepresedinte PSD, dar si toti primarii din localitatile salajene care sunt membri PSD.
Iuliu Nosa ne-a declarat ca, daca va fi nevoie, PSD Salaj "isi va arata tot sprijinul politic fata de presedintele Liviu Dragnea".

rn

Dictatura in PSD ca pe vremea PCR, denuntata de un deputat caruia i-a fost interzisa candidatura

rn

Congresul PSD este marcat de un scandal din care rezulta ca in partid e dictatura.

rn

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ieri ca a contestat hotarârea Comitetului Executiv al PSD care a interzis membrilor de partid sa candideze la Congres, iar daca aceasta nu va fi rezolvata va merge în instanta, afirmând totodata ca 99 la suta dintre membrii de partid nu stiu de ce se organizeaza Congresul.
"Mâine îmi depun candidatura (pentru functia de vicepresedinte – n.r.), astazi am depus o contestatie. Am contestat hotarârea Comitetului Executiv al partidului, care este si nestatutara si neconstitutionala, prin care s-a restrictionat si ne-a fost interzisa candidatura membrilor de partid care vor sa candideze (…) Comitetul Executiv – nu stiu la îndemnul cui – a luat o hotarâre care nu este nici constitutionala, nici macar statutara, prin care s-a hotarât ca din fiecare judet sa candideze o persoana: un barbat sau o femeie (…) Voi ajunge pâna în instanta (daca nu se rezolva aceasta contestatie la partid – n.r.) si îi sfatuiesc pe multi colegi sa faca acelasi lucru", a declarat, citat de Mediafax, deputatul PSD Catalin Radulescu.
Radulescu a mai afirmat ca alegerile care vor avea loc la Congres sunt de fapt o farsa si ca nu poate sa accepte hotarârea Comitetului Executiv al partidului, "similara epurarilor comuniste".

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *