februarie 5, 2023

PSD Sălaj acuză guvernul liberal că discriminează comunitățile conduse de primari PSD

PSD Sălaj spune că ”PNL-iștii au decis că cei care trăiesc într-o comunitate condusă de un primar PSD trebuie să sufere de frig, sărăcie și foame”.

Social democrații sălăjeni susțin că Guvernul Cîțu a alocat în Sălaj 45,29 la sută din suma totală primăriilor PNL și doar 6,87 la sută pentru comunitățile administrate de către primarii PSD.

”PNL-iștii au decis că cei care trăiesc într-o comunitate condusă de un primar PSD, trebuie să sufere de frig, sărăcie și foame!

În Sălaj, au alocat 45.29 % din suma totală primăriilor PNL și doar 6.87% pentru comunitățile administrate de către primarii PSD.

Municipiul Zalău și comuna Mirșid au primit ZERO lei din Fondul de rezervă bugetară, cu alte cuvinte cetățenii din aceste comunități valorează ZERO pentru PNL-iști. Raportat la sumele repartizate de CÎȚU și PNL, 113.912 cetățeni din UAT-urile administrate de PSD au primit de 9.82 de ori mai puțin decât au primit administrațiile PNL-iste și de 12.20 ori mai puțin decât administrațiile UDMR-iste. Da, domnule CÎȚU, ți-ai plătit voturile primite la congres, dar restul românilor nu mai contează? Domnilor de la PNL, ați pierdut contactul cu realitatea și nevoile românilor, de altfel șeful vostru de la Cotroceni tocmai v-a spus că ați EȘUAT.

În acest sens, PSD Sălaj spune că susține demersurile PSD privind plângerea penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern și atacarea și desființarea hotărârii de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă.

“Susținem demersurile PSD privind:

1. plângerea penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacarea și desființarea hotărârii de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

P.S. Spre exemplu, o administrație condusă de PSD a primit din partea PNL-iștilor pentru un locuitor suma de 15.80 de lei, în timp o U.A.T condusă de un primar PNL, a primit pentru un locuitor de aproape 10 ori mai mult, adică 155.22 de lei“, precizează PSD Sălaj într-un comunicat de presă. (P)

1 thought on “PSD Sălaj acuză guvernul liberal că discriminează comunitățile conduse de primari PSD

  1. Voi, pesedistilor, cand ati fost la putere ati facut exact la fel. Acum, la nivel national pirmariile PSD au primit 30% din fonduri ceea ce nu e putin. In schimb, cele conduse de USR nu au primit nici un leu. Ei ar trebui sa faca scandal, pentru ca au fost cei mai discriminati, nu voi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut