ianuarie 29, 2023

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Conducerea PSD a decis cu o larga majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmand sa faca o noua propunere pentru acest post, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN, liderul partidului, Mircea Geoana, care a anuntat si excluderea lui Oprea din PSD.

Geoana a precizat ca propunerea de excludere a lui Oprea din formatiunea social-democrata a fost inaintata Comisiei de integritate a partidului.

Presedintele PSD a reluat afirmatiile conform carora numirile de secretari de stat la MAI nu au avut girul partidului. Conform lui Mircea Geoana, aceste numiri vor fi anulate, iar noile propuneri se vor face in urma convocarii cat mai rapide a unui Comitet Executiv National al PSD.

Liderul PSD a spus ca s-au inregistrat doua abtineri, insa a refuzat sa spuna cui au apartinut, adaugand ca jurnalistii vor afla sigur “pe surse” aceasta informatie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut