noiembrie 27, 2022

PSD promite, promite, promite…impozit zero si vouchere pentru elevi

Dupa Congresul de sambata 29 iunie, bantuit de fantoma lui Dragnea inchis la Rahova si probabil incurajati de alegerea primei femei in functia de Presedinte, PSD-ul si-a reinoit tolba de promisiuni cu altele.

rn

Pe langa cea a premierului Dancila cu "O autostrada cap-coada", pe care o sa o vedem… ziceti voi la care Pasti, au aparut altele noi. Una, prin care se promite impozit zero pentru familiile monoparentale cu copii si venituri mici si alta, prin care se promite vouchere de 10 lei/elev pentru fiecare zi de scoala fara absente. Toate aceste promisiuni ar urma sa se realizeze de la 1 ianuarie 2020, an electoral deosebit de important pentru partid, mai ales daca tinem seama de ultimul sondaj IMAS (comandat de USR) care da PSD sub 20%, iar PNL-ul pe primul loc.

rn

Acum ca a cam dat la toata lumea cate ceva vezi (pensii speciale, vezi recalcularea pensiilor, etc), PSD nu a uitat sa promita si medicilor de familie ceva, care tot de la 1 ianuarie, ar beneficia de zero impozit pe venituri.

rn

Promisiunile au fost facute intr-un document publicat pe site-ul PSD-ului si figurau taman la capitolul prioritati de guvernare pentru semestrul 2, insa au disparut deja de pe site…

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *