PSD: Liberalii fura startul

Aprecierile facute de catre organizatia PNL Salaj in mediul online, referitor la finantarea proiectului depus de A.C.S. Volei Municipal Zalau in cadrul programului “Promovarea sportului de preformanta” arata clar ca preocuparile acestei formatiuni politice sunt absolut paralele fata de problemele reale ale oamenilor.

rn

Va informam, dragi colegi, (chiar daca ar trebui sa stiti) ca administratia locala este extrem de preocupata, mai ales in aceasta perioada, de sanatatea publica si de sustinerea mediului de afaceri. in acest sens, va invitam sa va reamintiti actele administrative prin care au fost reglementate aceste lucruri, chiar daca pe unele din ele nu le-ati votat.
Da! Este adevarat! Conducerea Primariei Zalau cauta mereu solutii privind gestionarea eficienta a banului public si absorbtia fondurilor europene, masuri care vor avea ca finalitate cresterea calitatii vietii in comunitatea noastra.
Este greu sa intelegeti aceste lucruri pentru ca in cei 12 ani de administratie liberala a orasului v-au fost straine si ati ales optiunea ca Zalaul sa fie pe ultimul loc la aceste capitole.
Conducerea Primariei Zalau va poate oferi, in mod transparent, orice clarificari doriti, dar poate ii ajutati si voi si cereti clarificari guvernului PNL pentru blocarea unor proiecte, precum:
varianta de ocolire a Municipiului Zalau
reabilitarea Platoului de Marmura
pietonizarea str. Unirii
amenajarea de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate, etapa II
modernizarea si extinderea iluminatului public, etapa II
De asemenea, poate ne lamuriti de ce guvernul PNL a alocat 0 lei administratiilor locale PSD din Salaj pentru prevenirea si combaterea COVID-19, in timp ce numai Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Zalau si Primaria Orasului Jibou au cheltuit pana acum peste 4,5 milioane lei din bugetele locale, in acest sens.
Propuneti conducerii Primariei Municipiului Zalau idei constructive (daca aveti, desigur) pentru ca batalia electorala va incepe abia in toamna.

rn

Organizatia PSD Salaj

rn

Publicitate

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *