decembrie 1, 2022

PSD forteaza bugetul pentru a se razbuna pe PNL

Camera Deputatilor a dezbatut, miercuri 18 decembrie 2019, in calitate de for decizional, masura dublarii alocatiilor pentru copii propusa brusc de PSD, cu o zi in urma, in Comisia de munca, de catre pesedistul Adrian Solomon. Dublarea alocatiilor, vine pe fondul avertismentului facut de liberalii ca deficitul bugetar va ajunge anul viitor la 3,6%. Cu toate acestea proiectul a fost adoptat cu 179 voturi "pentru", 29 abtineri , iar partidele PNL si USR s-au obtinut.

rn

La dezbateri Ioana Constantin, secretar de stat la Ministerului Muncii, a declarat: "Nu suntem impotriva masurii, dar vorbim de buget, care este acum in discutie. Ideea dublarii alocatiilor a aparut practic peste noapte, este nevoie de dezbateri". Motivatia aparitiei peste noapte a acestei masurii o aflam de la social-democratul Daniel Suciu, care a citat din alocutiunea sustinuta de liberalul Robert Sighiartau la dezbaterile pe bugetul de anul trecut, pentru a arata ca şi PNL a facut ceea ce face azi PSD-ul, şi anume a propus brusc dublarea alocatiilor. "Viitorul copiilor nu se negociaza, taiati din pensiile speciale şi dati copiilor alocatii", a citat Suciu din Sighiartau.

rn

"Poate va veti invata ca pe subiecte sensibile şi de impact, nu va puteti juca. Astazi, PSD sustine cu tarie dublarea alocatiilor, aşa cum am facut-o in comisie. Stimati colegi de la PNL, nu aveti nicio scuza şi tine de competenta guvernului sa gasiti solutii pentru a finanta. Gasiti solutii pentru ca dumneavostra suneti extrem de competenti", a adaugat Suciu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *