octombrie 4, 2022

PSD: Am câștigat și alegerile parțiale!

În urma alegerilor parțiale de duminică, 27 iunie, organizate în 35 de localități din țară, social democrații se declară învingători.

“PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localitați, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate. Felicitări tuturor candidaților, membrilor și simpatizanților noștri care au făcut posibilă această nouă victorie! Semnalul e <wow>: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, e mesajul transmis de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

De remarcat faptul că USR PLUS nu a reușit să câștige nicăieri, ceea ce ar trebui să fie un semnal pentru conducerea celor două formațiuni politice.

PNL are la Șimleu Silvaniei cel mai tânăr primar din țară

La Șimleu Silvaniei, câștig de cauză a avut din nou PNL, orașul păstrându-și astfel reputația de fief liberal.

”Le mulțumesc șimleuanilor pentru votul de încredere acordat și pentru că au ales parteneriatul propus de Cristian Lazăr pentru dezvoltare și pentru o administrație performantă. Șimleu Silvaniei este pe mâini bune și am încredere în echipa liberală de aici, în frunte cu noul primar liberal Cristian Lazăr, care odată cu preluarea mandatului de primar, devine cel mai tânăr primar de oraș din România”, a fost mesajul președintelui PNL Sălaj, Lucian Bode.

S-au confruntat, la scrutinul de duminică, Cristian Lazăr, cel care a și câștigat, din partea PNL, Romeo Sabău, din partea PSD, clasat pe locul doi, Bob Virgil Marius, din partea USR PLUS, și independentul Călin Tulbure, susținut de AUR.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.