Protest inedit al senatorului Topescu, in plen

Senatorul PNL Cristian Topescu a protestat luni, in sedinta de plen, prezentandu-se in fata colegilor imbracat cu un tricou cu inscriptia “Exista o singura criza/criza orelor de sport”, ca reactie la reducerea numarului orelor de sport din scoli. “Imi cer scuze pentru tinuta neprotocolara cu care ma prezint in fata dumneavoastra. (Declaratia mea politica – n.r.) are legatura cu ceea ce se afla sub aceasta bluza. Este o declaratie politica vizuala, probabil cea mai scurta declaratie din istoria lucrarilor Senatului”, a spus Topescu, purtand un tricou cu inscriptia “Exista o singura criza / criza orelor de sport”. “Va rog frumos sa nu considerati aceasta declaratie ca fiind o ironie. Este o realitate. Trista! Va multumesc pentru intelegere”, a mai spus Topescu. Gestul acestuia l-a determinat pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, sa afirme ca se intra “in era declaratiilor politice de tip metafora vizuala”.
Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar, Adriana Pana, a anuntat recent ca Ministerul Educatiei reduce programul elevilor de liceu la maximum 30 de ore pe saptamana, conform noilor planuri cadru pentru anul scolar 2009-2010, aceasta masura neafectand numarul posturilor din invatamant, in schimb, cele mai afectate fiind orele de sport si a doua limba moderna.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut