noiembrie 27, 2022

Protectia Consumatorilor Salaj: Verificati cu atentie produsele de post

Comisarii de la Protectia Consumatorului Salaj avertizeaza populatia sa verifice cu atentie produsele de post pe care le cumpara, in aceasta perioada.
Recomandarile comisarilor din judetul nostru este sa nu cumparati alimente de post cu etichete incomplete, deteriorate sau cu informatii care nu pot fi citite.
Consumatorii sunt indemnati sa cumpere alimente de post, doar din magazine autorizate, iar pentru o si mai mare siguranta, sa le prepare acasa.
La randul lor, medicii nutritionisti ii sfatuiesc pe oameni sa evite consumul alimentelor de post care contin ingrediente artificiale in cantitati mari, pentru a nu-si pune sanatatea in pericol.
Conform medicilor perioada de post este benefica, dar nu pe termen lung si nu in cazul copiilor sau a persoanelor cu probleme de sanatate.
In zilele de post, romanii sunt tentati sa cumpere orice este sau pare a fi vegetal in magazine si supermarketuri, fara sa se gandeasca la pericolele pentru sanatate. Produsele care nu contin carne si lactate contin, de multe ori, aditivi si substante chimice care pot dauna organismului.
Produsele de post din magazine, deoarece unele dintre ele pot face mai mult rau decat bine. Aceste produse au multa sare si contin E-uri sau organisme modificate genetic. In plus, daca nu cititi eticheta veti avea surpriza sa mancati de fapt de dulce.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *