octombrie 4, 2022

Protectia Consumatorilor DSVSA si DSP au ordin sa se ocupe expres de siguranta alimentara in perioada sarbatorilor

Cu privire la siguranta alimentara in perioada sarbatorilor de iarna, in sedinta de Colegiu Prefectural a fost aprobat prin Hotarârea nr. 4 / 23.11.2018 "Planul de actiuni comune, pentru serviciile publice deconcentrate in vederea intensificarii controalelor pentru pregatirea in conditii corespunzatoare a sarbatorilor de iarna 2018", având ca scop intensificarea controalelor si impunerea respectarii cadrului legal privind siguranta alimentelor si protectia consumatorului in unitatile care produc, depoziteaza sau comercializeaza produse de origine animala si non animala.

rn

Vorbim de cele trei servicii publice deconcentrate – DSP, DSVSA si Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Salaj – cu atributii pe linia sigurantei alimentare.
In baza acestui protocol de colaborare, aceste servicii vor efectua controale mixte in unitatile de alimentatie publica. Controalele se vor efectua, in perioada 10 – 28 decembrie, dupa un program stabilit de cele trei institutii, cu locatiile, persoanele de contact precum si asigurarea sprijinului logistic pentru fiecare zi in parte conform unui calendarului procedural.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.