Promovare de 65,55 la sută la Definitivat

0
89

Procentul de promovare înregistrat în urma desfășurării probei scrise din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământul preuniversitar este de 65,55% la nivelul județului Sălaj, înainte de contestații, în creștere cu 16,14 procente comparativ cu anul trecut (49,41%).

Au fost declarați promovați, înainte de contestații, 78 de candidați din cei 119 care au susținut concursul. Inițial, s-au prezentat 126, dar 7 s-au retras din sălile de concurs. Aceștia au obținut minimum media 8, calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv proba scrisă.

33 de candidaţi au avut note mai mari sau egale cu 9. De asemenea, 52 de candidați au avut note între 5 și 7,99. Cu note sub 5 au încheiat proba 9 candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.