decembrie 5, 2022

Sala Festiva a Scolii Gimnaziale “Corneliu Coposu”, Zalau a fost, miercuri, gazda unui eveniment deosebit: un concert de muzica, sustinut de Fanfara Promenada, a Primariei Municipiului Zalau. Aceasta a incantat auditoriul, un public de toate varstele – parinti, elevi, profesori- atat prin atmosfera distinsa pe care a creat-o, cat si prin diversitatea genurilor muzicale abordate: promenada, vals, tango, polca, mars, muzica usoara.
Conducerea scolii isi propune sa organizeze si in viitor astfel de activitati, deoarece ele constituie o reala oportunitate de a fi cat mai mult timp impreuna elevi, parinti, profesori. Scopul este acela de a oferi o educatie permanenta elevilor, de data aceasta si printr-un alt tip de activitate, intrucat, in viziunea noastra, a educa inseamna, in primul rand, a fi in permanenta alaturi de elev, pentru a-l asculta, pentru a-i cunoaste nevoile si pentru a-l indruma.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *