PROIECTUL SCM ZALAU, PRIMELE SCHISME - MAI MULTI INITIATORI AI PROIECTULUI ORIGINAL, SE RETRAG!

10
1462

 

PROIECTUL SCM ZALAU, PRIMELE SCHISME - MAI MULTI INITIATORI AI PROIECTULUI ORIGINAL, SE RETRAG!

Pornit, la origini, un proiect pentru fotbal si facut de oamenii din fotbal, pentru clubul nou format SCM Zalau, specialitatea fotbal, acesta incepe sa se clatine! Din proiectul original, au mai ramas, potrivit surselor, Tarle Marcel Doru – reprezentant legal al primariei Zalau si oamenii tehnici, din aparatul patrimoniu, al primariei, care au pus in “ rama “ proiectul. "Au fost adusi , jucatori noi, care nu spun mare lucru, convocarea se face telefonic, deviindu-se de la discutiile initiale neluand in seama grupul Mirsid", spun sursele citate. O lovitura de palat, in fotbal, am numi-o, cu rezultate si imagine care vor sifona pe multi!

COMENTARII

  1. Flore trebuia sa fie acolo, e meritul lui... argatii lui Ciunt care sunt ac acolo erau împotriva Mirsidului si nici macar la meciurile de baraj nu au fost, i interesează ciolanul, dar intr-o buna zi se va termina... pop alin e primul ciolanist, de 4 ani il vrea, gata cu Sporting

  2. felicitari dle marcel, ai ajuns pe merit acolo,acum urmeaza sa selectionati cv -urilw, si, pe banii publici, sa jonglati.banii trec,de vina va fi antrenorul si jucatorii,conducerea va avea servici.bravo.super.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.