În cadrul proiectului Hercules, promovat de Agenția Națională pentru Sport, AQUAREL HEALTH&SPA Zalău organizează concurs de înot, destinat copiilor cu vârsta între 8 ani și 14 ani.

 Proiectul Hercules , inițiat în vara anului anul 2022, oferă, pe lângă cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline, și concursuri cu premii, pe durata vacanțelor școlare.

“Ne dorim să atragem cât mai mulți copii către sport, iar <Hercules> este un proiect care a crescut frumos și este  așteptat de cei mici  și de părinți, deopotrivă. Face parte din proiectele pe care Agenția Națională pentru Sport le va implementa în continuare, pentru că ne dorim să creștem bazele de selecție pentru sportul de performanță și ne dorim, în același timp, o tânără generație mai activă și mai sănătoasă. Acestea sunt unele din obiectivele noastre majore”, a declarat Elisabeta Lipa, președinte al Agenției Naționale pentru Sport.

Astfel, în 18 și 19 iulie,  în Zalău, Agenția Națională pentru Sport în colaborare cu Aquarel Health&Spa, organizează concursul de înot destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani, pe categorii de vârstă (8-10 ani, 10- 12 ani, 12- 14 ani), masculin/feminin, stilul de înot Crawl și stilul de înot Mixt (Spate, Fluture, Bras, Crawl), categorie de vârstă 10-14 ani.

Înscrierile se fac la recepția Aquarel Health&Spa, pe baza certificatului de naștere și a unei adeverințe medicale care certifică faptul că participantul este apt pentru efort fizic. 

Ultima zi pentru înscrieri este 14 iulie, numărul maxim de participanți fiind de 100 de copii.

Fiecare participant va fi recompensat cu un tricou “Hercules”, iar premianții vor primi diplome, medalii și echipament sportiv de înot.

Premierea va avea loc după fiecare zi de participare, la etajul 3 al clădirii Aquarel Health&Spa, la Restaurant Bistro Aquarel.