septembrie 24, 2023

O firma din Simleu Silvaniei, care se ocupa cu colectarea fierului vechi, a avut surpriza sa descopere printre alte deseuri si cateva proiectile, ramase neexplodate din timpul celui de-al doilea razboi mondial.
La fata locului s-a deplasat, joi, 12 martie, in jurul orei 13,00, un echipaj de pirotehnisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj. “Specialistii au identificat munitia – 3 proiectile de calibrul 122 mm si o bucata de proiectil artilerie de calibrul 85mm- aceasta fiind ridicata, transportata si depozitata in conditii de siguranta”, ne-a declarat slt. Lucian Jacodi, purtator de cuvant al ISU.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut