ianuarie 28, 2023

Proiecție de film documentar la CCAJS: „Moartea… punct sau virgulă?”

 „Moartea… punct sau virgulă?” este un film documentar în care sunt prezentate 10 cazuri de persoane care au trecut prin experiența de moarte clinică. Producția a durat un an. Realizatorul, Călin Terțan, este unul din protagoniștii filmului, el trecând prin această experiență. Filmul a participat la Festivalul de film „Astra” din Sibiu, unde a ajuns în finală, în primele 20 de filme din 3000 înscrise. În 2021 a câștigat premiul întâi la Festivalul internațional de film din Elveția. Este primul film documentar românesc care câștigă locul întâi la un festival internațional. În film mai apar prof.dr. Dumitru Constantin Dulcan și actorul Dorel Vișan. Un film captivant care oferă perspectiva veșniciei.

Proiecția filmului este programată duminică, 11 decembrie, de la ora 17, în Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Zalău, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 12, în prezența realizatorului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut