noiembrie 30, 2022

Proiectele pentru reabilitarea blocurilor din Zalau dau tot timpul cu virgula

Inca un proiect al Primariei Zalau este intors din drumul spre finantare europeana de ADR Nord Vest, pentru erori semnalate la sume. Consilierii locali zalauani se intrunesc azi in sedinta extraordinara pentru a modifica o hotarare mai veche prin care trimiteau spre finantare europeana proiectul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte Gulliver si L. Concret, problema proiectului este la bani marunti, pentru ca zecimalele nu sunt trecute corespunzator.
De fapt, se repeta situatia de luna trecuta, cand Consiliul Local s-a reunit in 16 iunie pentru a corecta alt proiect de reabilitare a mai multor blocuri din Zalau, care avea aceeasi problema, la zecimale. Este vorba de o eroare materiala de cativa bani, la propriu (vorbim de ban ca subunitate a leului), semnalata de Autoritatea de Management a Programului Operational Regional, care a anuntat ADR Nord Vest de la Cluj Napoca. stop_coloana La randul sau, institutia a notificat Primaria Zalau.
ADR Nord Vest sugereaza sa se urmeze procedura “ca la carte”, mai ales ca e vorba despre fonduri europene, unde orice neclaritate ar putea aduce alte probleme pe parcursul derularii programului.
Desi proiectele sunt de milioane de lei, uite ca si banutul ala mic conteaza. Autoritatea publica ar trebui sa fie atenta la maruntis, ca banul public este trudit de contribuabil si parca e cheltuit cu mana prea larga pe lucruri din care cetateanul nu se alege cu beneficii reale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *