noiembrie 26, 2022

UEFA, implicit FRF , lanseaza un nou proiect menit sa contribuie la dezvoltarea fotbalului in viitor.

rn

" Footbal Federation of the Future " este denumirea acestui nou proiect care va face posibil schimburi de idei si bune practici intre federatiile europene de fotbal.Desfasurata la Madrid, conferinta a adoptat pe aceasta tema masuri privind implicarea grupurilor regionale, bussiness, drepturi mass-media, planificarea strategica, etc.
Astfel au crescut sansele ca fiecare sa invete de la fiecare.Au participat toate cele 55 de federatii membre ,40 de reprezentanti ai industriei fotbalistice precum si experti din mediul de afaceri si corporatist sportiv.
"Conferinta UEFA Grow de la Madrid a consolidat relatiile federatiilor intre ele si intre UEFA si ele " spune Luis Rubiales presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *