septembrie 25, 2023

Proiect inedit la bibliotecă: “Trăiește sănătos, o afacere de viitor”

0

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, dă startul celui mai așteptat proiect al verii: “Trăiește sănătos, o afacere de viitor”, care va îmbina cartea și lectura cu pasiunea pentru un stil de viață sănătos!

„Am scris acest proiect din dorința de a le oferi tinerilor peste 12 ani o alternativă atractivă și sănătoasă de a-și petrece vacanța de vară”, spune Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj.

„Vom alterna sesiunile de informare cu ieșirile în aer liber și vom avea discuții cu specialiști pe nutriție, sport și antreprenoriat. Le-am pregătit partcipanților și o surpriză: o vizită la Ferma Ecologică din Bădăcin, unde vor afla care sunt pașii pentru a deveni un antrenor de succes, chiar de la cei care au pus bazele acestei afaceri cu produse bio”, a adăugat managerul BJS.

Copiii care au împlinit deja 12 ani își pot rezerva un loc în cadrul proiectului “Trăiește sănătos, o afacere de viitor”, sunând la numărul de telefon 0260 632 007 până în data de 30 iunie. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

“Trăiește sănătos, o afacere de viitor” este un proiect derulat de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, în cadrul unui proiect cu finanțare nerambursabilă al Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut