septembrie 23, 2023

Proiect de 26 milioane de lei pentru modernizarea a cinci străzi din Zalău

1

Consilierii locali din Zalău au aprobat în cadrul şedinţei de joi, 28 ianuarie, proiectul tehnic al obiectivului de investiţii “Modernizare DJ191C: Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului şi Cetăţii”, cu o valoare totală circa 26 milioane de lei.

Administraţia locală intenţionează să obţină o finanţare europeană pentru acest proiect.

Prin proiect se propune turnarea unui strat de asfalt de 5 centimetri pe străzile menţionate, reabilitarea a 12 staţii de autobus, inclusiv cu 12 rastele de biciclete, realizarea de trotuare şi piste de biciclişti, canalizare pluvială.

De asemenea, se vor moderniza prin proiect podeţul de pe strada Porolissum şi podeţul de pe strada Cetăţii.  

1 thought on “Proiect de 26 milioane de lei pentru modernizarea a cinci străzi din Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut