Programul Revisal, modificat

0
277

Din 19 decembrie, Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic. Astfel, transmiterea registrului poate fi efectuată acum numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate din versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

Versiunea 6.0.8 a aplicației Revisal poate fi instalată numai dacă există deja pe stația de lucru versiunea 6.0.7 sau nu a fost nicio altă versiune de Revisal instalată anterior.Pentru instalarea Revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei Revisal, 6.0.7.Utilizatorii care au instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 a aplicației și ulterior, vor efectua trecerea la versiunile 6.0.6, 6.0.7, după care vor instala versiunea 6.0.8., spun reprezentanții ITM Sălaj.

Versiunea aplicației Revisal 6.0.8 cuprinde o serie de elemente noi, printre care actualizarea nomenclatorului COR, introducerea unui nou tip de contract, și anume contractul de muncă temporară cu clauză de telemuncă, alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale în vigoare.

Pe pagina de internet www.inspectiamuncii.ro/reges, respectiv www.itmsalaj.ro, la sectiunea “Registrul electronic”, se găsesc informații privind modalitatea de instalare și utilizare a aplicației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.