septembrie 30, 2023

Programul Litoralul pentru toti continua si anul acesta

0

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral a lansat, miercuri, a patra editie a programului “Litoralul pentru toti”, care se va desfasura intre 4 mai si 15 iunie, perioada in care sunt disponibile peste 2.000 de locuri de cazare la Mamaia, Eforie, Venus, Jupiter si Vama Veche.
Potrivit presedintelui Asociatiei, Corina Martin, in perioda derularii programului vor fi disponibile peste 2.000 de locuri de cazare in hoteluri de patru stele, trei stele, doua stele si o stea, aflate in statiunile Mamaia, Eforie, Venus, Jupiter si Vama Veche.
“Perioada de derulare a programului este 4 mai – 15 iunie, cu scopul declarat de a realiza continuitatea sezonului dupa minivacanta de 1 Mai “, a afirmat Corina Martin, care a precizat ca pana in prezent s-au inscris in editia de primavara a programului un numar de 21 de hoteluri. “Lista este in continuare deschisa deoarece se vor primi noi inscrieri de hoteluri prin patronatele membre ale Asociatiei Litoral, printre care Asociatia Patronala Mamaia si Asociatia Patronatului din Turism Parthenopolis Costinesti”, a mai declarat Corina Martin.
Tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, si care includ TVA si comisionul de 10 la suta cedat agentiilor de turism, sunt de 150 de lei/ sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 250 de lei/ sejurul la hotel de doua stele, 350 de lei/ sejurul la un hotel de trei stele, respectiv, 470 de lei/ sejurul la un hotel de patru stele. Pentru unitatile de cazare de doua, trei si patru stele, oferta are si micul dejun inclus. Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse in vanzare in agentiile de turism din toata tara.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut