Programul ”Bani de liceu” continuă și în acest an școlar

Elevii din județul Sălaj cu posibilități materiale reduse vor putea primi și în acest an școlar bani de liceu. In acest sens, cei interesați pot depune, până în 25 septembrie, cererile pentru a obține ajutorul financiar.

In intervalul 26 septembrie – 15 octombrie vor avea loc anchetele sociale și verificarea eligibilității cererilor depuse, între 26 septembrie și 16 octombrie se va face centralizarea cererilor  prin intermediul portalului dedicat, în 17 octombrie se va afișa lista beneficiarilor, iar între 18 octombrie – 21 octombrie cei nemulțumiți vor putea depune contestații, urmând ca acestea să fie soluționate în intervalul 22 octombrie – 25 octombrie.

Beneficiarii acestui program sunt elevii din familii al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 500 de lei.

Sprijinul financiar se acordă pe perioada cursurilor școlare, inclusiv pe timpul pregătirii și susținerii examenului de Bacalaureat sau de diplomă, dar și pe timpul practicii în producție.

Fiecare beneficiar va primi lunar  250 de lei, în situația respectării tuturor condițiilor legale prevăzute.

In anul școlar 2019-2020, în județul Sălaj, 250 de elevi au beneficiat de această formă de sprijin.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *