septembrie 23, 2023

Programări pentru vaccin anti-covid, doar din 8 februarie

3

Cele patru centre de vaccinare anti-covid pentru faza a doua deschise în Sălaj la Zalău, Cehu Silvaniei, Jibou şi Şimleu Silvaniei vor mai putea prelua programări doar din data de 8 februarie, toate locurile disponibile din perioda 19 ianuarie – 8 februarie fiind ocupate.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, Ligia Marincaș, capacitatea unui centru de vaccinare pentru un ciclu de 21 de zile este de 1.260 de locuri, limita maximă fiind deja atinsă în toate cele patru centre din judeţ.

În lipsa vaccinurilor, nu există pe termen scurt, cel puţin, posibilitatea deschiderii unor centre de vaccinare, chiar dacă ele sunt deja pregătite cu tot ce e necesar pentru a funcţiona la capacitate.

În aceste condiţii, programarea pentru vaccinare pe platforma realizată în acest scop se poate face, înainte de 8 februarie, doar în mod excepţional, dacă renunţă cineva dintre cei deja programaţi.

Până în prezent, în Sălaj s-au vaccinat 2.755 persoane, dintre care 862 dintre cele incluse în faza a II-a.

3 thoughts on “Programări pentru vaccin anti-covid, doar din 8 februarie

  1. Noroc cu reducerea producției și a ritmului de livrare a vaccinurilor de către firma Pfizer! Altfel apărea în toată splendoarea ei neputința și lipsa științei autorităților în ceea ce privește organizarea centrelor de vaccinare!

  2. 60, capacitate de vaccinare pe zi, pe un centru???!!!. Doar aprox. 5000 in 21 zile in Salaj???!!! Inca odata, incapacitatea noilor “catapultati” la putere, iese la iveala!. Toata lumea a asteptat acest vaccin si noii “emanati” sunt depasiti de o situatie foarte simpla???!!! Faceti un calcul simplu si veti afla cand populatia judetului, va fi vaccinata cu aceasta capacitate! P.S. Cativa ani???!!! INCREDIBIL!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut