Program prelungit pentru eliberarea cardurilor de călătorie pentru pensionari

0
410

Ținând cont de aglomerația creată la ghișee încă din prima zi de eliberare a cardurilor de călătorie pentru pensionarii zălăuani, administrația locală a decis să prelugească programul de la punctele de eliberare a cardurilor.

Astfel, la punctul din Cartierul Brădet, str. Gheorghe Doja, programul va fi de luni până duminică, în intervalul orar 6.00-23.00,

ghișeul de la Clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu) va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 6.00-22.00, iar cel de la Uz Casnic (str. Armoniei)  de luni până duminică, în intervalul orar 6.00-22.00.

De asemenea, pentru a elibera un număr cât mai mare de carduri și pentru acoperirea noului program, personalul societății Transurbis de la fiecare punct de eliberare a cardurilor a fost suplimentat.

Documentele necesare pentru obținerea cardului de călătorie sunt cuponul de pensie sau decizia de pensionare, buletinul sau cartea de identitate, toate copie și original, cerere și declaraţie pe propria răspundere pentru eliberarea gratuită a cardului de călătorie pe mijloacele de transport ale SC Transurbis SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.