Program nou de acces la alergare pe Stadionul Municipal Zalău

Iubitorii de alergare pe stadion sunt informați de municipalitate că noul program de acces la pista de alergare este de luni până vineri între orele 06.00 – 08.00, 14.00 – 16.00 și 20.00 – 23.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 07.00-23.00, cu excepția intervalului orar în care se desfășoară competiții sportive.

În caz de vreme nefavorabilă – ploaie și/sau pistă de zgură umedă, accesul publicului pe pistă va fi restricționat. La începutul fiecărei luni, programul de alergare pe pista de zgură va fi corelat și reactualizat în funcție de activitățile sportive care urmează a fi defășurate la baza sportivă de la Stadionul Municipal.

Motivul pentru care s-a introdus restricționarea accesului în cazul pistei umede este acela că acum s-au finalizat lucrările de întreținere, reabilitare, reparații și igienizare și trebuie avut grijă ca omologarea și acreditarea stadionului să nu fie afectate de deteriorările care pot apărea.

”În prima parte a anului 2022, la Stadionul Municipal a fost absolut necesar efectuarea unor lucrări de întreţinere, reabilitare, reparaţii și igienizare pentru a menţine condiţiile în urma cărora a fost obţinută omologarea și acreditarea stadionului de către Federaţia Română de Fotbal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum Sălaj și Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj. Astfel, au fost realizate următoarele lucrări: repararea holului de acces de la vestiare la terenul de joc cu porțiunea de tunel aferentă; poziționarea și fixarea la sol a celor două grupuri de scaune cu copertine pentru rezerve; refacerea și înlocuirea instalației electrice prin care se realizează alimentarea cu energie a stadionului, înlocuirea bordurilor care împrejmuiesc terenul de joc gazonat; refacerea bordurilor (prin betonarea celor vechi) de la gardul din panouri care împrejmuiește pista de zgură, precum și amenajarea ieșirii de sub tribună pe pista stadionului; repararea și reamenajarea pistei de zgură pentru alergare a stadionului”, explică reprezentanții Primăriei Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.