Program de internship la Consiliul Județean Sălaj

0
363

Consiliul Județean Sălaj își deschide porțile pentru absolvenții de studii superioare care doresc să se implice activ în viața județului prin participarea, pe parcursul a șase luni consecutive, la singurul program de internship din administrația publică sălăjeană.

Sunt disponibile șase locuri: un loc la Direcția Juridică și Administrație Locală, trei locuri la Direcția Investiții și Programe Publice, două locuri la Direcția Patrimoniu.

„Aflat la prima ediție, programul are ca obiective îmbunătățirea cunoștințelor și dezvoltarea abilităților profesionale ale internilor, dobândirea de experiență profesională, abilități practice și competențe specifice activității desfășurate în cadrul Consiliului Județean Sălaj, precum și familiarizarea internilor cu procesul normativ și administrativ propriu al instituției. Mai mult decât atât, prin inițiativa noastră dăm șansa tinerilor să contribuie la dezvoltarea comunității din care fac parte. Sperăm ca programul să fie unul atractiv pentru cei care vor să învețe cum se face administrație”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

Cei interesați își pot depune dosarele la sediul Consiliului Județean Sălaj, până în 10 noiembrie 2021. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul cjsj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.