noiembrie 27, 2022

Profesorul de biologie Kovacs Zoltan, de la CNSB Simleu Silvaniei, devine consilier de secretar de stat

Kovacs Zoltan, profesor de biologie la Colegiul National “Simion Barnutiu” Simleu Silvaniei, a fost ales de Irina Kovacs sa-i fie consilier de secretar de stat în Ministerul Educatiei.
Irina Kovacs, care a ocupat postul de inspector scolar general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Salaj fiind sustinuta de UDMR, a fost numita recent secretar de stat in Ministerul Educatiei.
Presedintele UDMR Salaj, deputatul Seres Denes, ne-a explicat logica lucrurilor.
“Kovacs Zoltan este membru UDMR. Irina Kovacs l-a ales consilier pentru ca are nevoie de oameni de incredere si bine pregatiti alaturi de ea. Nu este o munca usoara sa fii secretar de stat. “l cunosc pe domnul Kovacs Zoltan, este un profesionist de exceptie, este doctorand, a facut multe proiecte pentru copii, atat la Crasna, cat si la Simleu Silvaniei. UDMR il sustine politic in toata activitata sa”, spune liderul UDMR Salaj. stop_coloana
Kovacs Zoltan a preluat catedra de biologie pentru clasele de limba maghiara la Colegiul National “Simion Barnutiu” din Simleu în 1 septembrie 2013, dar si la Liceul Tehnologic “Cserey-Goga” Crasna. A avut în fiecare an elevi calificati la Olimpiada Nationala de Biologie, cel mai recent rezultat notabil înregistrându-l în acest an, când elevul Csiki Szabolcs a fost selectat pentru a face parte din lotul largit al României pentru Olimpiada Internationala de Biologie de la Londra.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *