octombrie 5, 2022

Profesorii merg in concedii austere

Angajatii din educatie vor cheltui sub 2.000 de lei în concediu anul acesta. 11 la suta spun ca nici nu-si permit concediu

rn

Federatia Sindicatelor Libere din Învatamânt a realizat un sondaj în rândul angajatilor din sistemul de educatie privind acordarea voucherelor de vacanta si bugetul alocat pentru concediul din acest an.
Rezultatele acestui sondaj arata ca 93,5% dintre cei care au raspuns sustin ca vor folosi voucherele de vacanta pe care le-au primit pentru prima data anul acesta, in valoare de 1.450 de lei, iar cei mai multi angajati au alocat maximum 2.000 de lei pentru cheltuielile cu transportul, cazarea si masa aferente sejurului de vara din acest an.
În privinta bugetului alocat concediului din acest an, 72,9% dintre respondenti spun ca vor cheltui maximum 2.000 de lei, în conditiile în care alte studii de piata arata ca cei mai multi români cheltuiesc între 2.300 si 4.600 de lei, în medie, pentru concediu.
Sondajul arata si ca doar 16,9% dintre angajatii din educatie aloca o suma mai mare de 2.000 de lei pentru vacanta din acest an. Iar 11,6 % sustin ca nu au bani sa mearga în concediu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.