Profesori sălăjeni maghiari, premiați la ceas aniversar

Vineri, 10 iunie, Kallós Zoltán, secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, s-a aflat într-o vizită de lucru în județul Sălaj. În prima parte a zilei, oficialul s-a întâlnit cu conducerea și cadrele didactice ale Colegiului Național „Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei și ale Școlii Gimnaziale „Báthory István” Șimleu Silvaniei.

În a doua parte a zilei, la sediul Inspectoratului Județean Sălaj a fost organizată o întâlnire cu conducerea instituției, inspectori școlari, precum și cu directori și directori adjuncți ai unor unități de învățământ din municipiul Zalău.

Secretarul de stat Kallós Zoltán a participat apoi la Festivitatea organizată cu ocazia sărbătoririi a 30 de ani de la înființarea Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România, Filiala Sălaj, prilej cu care au fost acordate medalii de recunoaștere cadrelor didactice sălăjene care, prin profesionalismul și dăruirea lor, au contribuit la dezvoltarea învățământului în limba maghiară din județ.

Profesorul Gáspár Attila a fost recompensat cu distincția „Ezüstgyopár” pentru întreaga activitate profesională.

La festivitatea de decernare a medaliilor au luat cuvântul secretarul de stat Kallós Zoltán, deputatul Seres Dénes, președinte al UDMR Sălaj, precum și Burus-Siklódi Botond, președintele Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.