noiembrie 29, 2022

Producatorul de mobila Simex Simleu Silvaniei promoveaza un nou design la Moscova

Tara noastra a reluat participarea cu stand national la expozitia internationala de mobila din Rusia.
Producatorul de mobila Simex Simleu Silvaniei participa la evenimentul de marca de la Moscova, acolo unde promoveaza un nou design.
Alaturi de SIMEX Simleu Silvaniei, 14 mari producatori romani reprezinta Romania la expozitia de mobila si design MEBEL, care se desfasoara la Moscova, in perioada 18 – 22 noiembrie 2019.
Simex este un brand international consacrat, cu actionariat 100% romanesc, care produce din 1947 mobila din lemn masiv, de calitate superioara.
"Exporturile reprezinta bunastarea, oxigenul, fericirea unei tari. Fara ele nu avem banii nostri in tara. Fara o economie sanatoasa nu avem sanatate, educatie, aparare, dezvoltare. Trebuie sa ne imprumutam mai putin si chiar deloc, dar sa facem export in tarile unde "Made in Romania" inca reprezinta o carte de vizita serioasa ce garanteaza calitatea. Daca dorim o relansare economica romaneasca de succes, trebuie neaparat sa tinem cont si de piata rusa, respectiv ex-URSS", potrivit reprezentantilor Simex.
Participarea companiilor romanesti de mobila la targul international din Rusia este posibila datorita Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si se realizeaza cu sprijin de la bugetul de stat, prin programul national de promovare a exporturilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *