Producatorii salajeni care vor sa afle cum se fac mai usor banii sunt invitati saptamana viitoare la dezbatere

Producatorii salajeni care vor sa afle  cum se fac mai usor banii sunt invitati saptamana viitoare la dezbatere

Asociatia "Salajenii Conteaza" vine în sprijinul producatorilor locali salajeni cu o dezbatere interactiva care vizeaza importanta produselor locale. Evenimentul are loc in data de 25 mai la Hotel Griff Zalau, incepand cu ora 15.00. 

rn

Scopul acestei dezbateri este reprezentat de familiarizarea participantilor cu principiului asocierii în vederea valorificarii produselor, precum si perspectivele de finantare din fonduri europene în cadrul viitoarei politici agricole comune (PAC), care-si propune sa sprijine fermierii si sa încurajeze dezvoltarea dinamica si durabila a agriculturii si a comunitatilor rurale în ansamblu.
Astfel, producatorii din sectorul produselor alimentare si al mestesugurilor traditionale vor avea ocazia de a primi informatii utile de la reprezentanti ai celor mai importante institutii din domeniu, referitoare la cadrul legislativ românesc si european, certificarea în vederea obtinerii schemelor de calitate europeana sau exemple de bune practici din partea unor producatori consacrati.
Organizatori mai spun ca spera ca în urma acestui demers producatorii salajeni sa poata cuantifica cu succes oportunitatile de dezvoltare ale produselor lor.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *