octombrie 5, 2022

Procurorii zalauani au luat cu asalt cinci institutii publice din Salaj

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj-Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, efectueaza cinci perchezitii la sediul unor institutii, intr-o cauza penala ce vizeaza mai multe infractiuni.

rn

La data de 7 februarie, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj-Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, efectueaza cinci perchezitii la sediul unor institutii, de pe raza judetului Salaj, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind comiterea unor infractiuni de fals material in inscrisuri oficiale, fals in declaratii, fals intelectual si uz de fals. Din probatoriul administrat pana in prezent a reiesit ca faptele ar fi fost comise in perioada 2016-2018. Raportat la actele procedurale efectuate in cauza, facem precizarea ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom reveni cu informatii suplimentare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.