noiembrie 27, 2022

Procurorii insista ca regele soselelor sa fie totusi arestat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau au facut ieri, 13 iulie, contestatie impotriva deciziei Judecatoriei Zalau, care a hotarat miercuri, 12 iulie, respingerea arestarii preventive a zalauanului Paul Chis, de 28 de ani. 

Asta dupa ce tanarul, in dimineata zilei de marti, 11 iulie, a provocat un accident pe strada Tudor Vladimirescu (conducand fara permis), a agresat un alt sofer, a refuzat testarea pentru alcool si i-a sfidat pe politisti pana au venit jandarmii sa-l ia.
Judecatoria Zalau a decis miercuri sa respinga propunerea procurorilor de arestare preventiva, cu argumentul ca nu prezinta pericol public. Legea spune asadar ca nu e periculos, chiar daca Paul Chis este recidivist eliberat conditionat din inchisoare, dupa ce a fost condamnat
pentru furt calificat in anul 2011 si chiar daca anul acesta, la 29 iunie, Judecatoria Zalau a dispus inceperea judecatii fata de inculpatul Chis Paul pentru o alta infractiune, de tulburare a ordinii si linistii publice. Si chiar daca acelasi Paul Chis a mai fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice in 2008. A mai fost cercetat si in anul 2009 pentru ultraj si sfidarea organelor judiciare, iar in 2010 a fost cercetat pentru talharie si violare de domiciliu. In februaie anul trecut, a fost condamnat pentru infractiunea de lovire si alte violente, dar a scapat de puscarie pentru ca a facut apel, iar procesul penal a imcetat ca efect al acordului de mediere cu partea vatamata, care si-a retras plângerea.
Potrivit informatiilor de pe contul de facebook, Paul Chis este nascut pe 22 iunie 1989, are 28 de ani, locuieste in Zalau si spune ca lucreaza la Night Club Cleopatra.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *