ianuarie 31, 2023

Procurorii DNA, în control la Spitalul din Jibou

Procurorii DNA -Serviciul Teritorial Cluj au descins, vineri, la Spitalul Orășenesc Jibou, condus de medicul Florin Secureanu.

Mai multe surse din cadrul unității medicale au declarat, pentru libertatea.ro, că procurorii DNA au ridicat mai multe documente, au cerut pontaje și imagini de pe camerele de supraveghere și au stat de vorbă cu medicul balneolog, fost manager al Spitalului ”Malaxa” din capitală, actual șef al unității medicale de la Jibou.
Florin Secureanu are deja o condamnare în primă instanță într-un dosar deschis tot de DNA.

Medicul balneolog Florin Secureanu a apărut la Jibou în 2019, după ce a fost managerul Spitalului ”Malaxa” din București peste 10 ani.

În luna aprilie a acestui an, a fost condamnat de Tribunalul București la 5 ani și 10 luni de închisoare pentru abuz în serviciu. Sentința nu este definitivă, motiv pentru care acesta s-a și putut înscrie la concursul organizat în luna mai pentru postul de manager al spitalului, pe care l-a și câștigat. A fost singurul candidat care a trecut de proba scrisă, la mare distanță de ceilalți doi concurenți, și s-a calificat la proba interviului, unde a avut, de asemenea, punctaj mare.

În august, spitalul din Jibou era subiect de discuție în presa națională, după ce libertatea.ro a intrat în posesia unor înregistrări și documente care arătau că medicul Secureanu și-a păstrat ”tactica” de management: contracte de consultanță pentru management, angajați aduși din București și comportament agresiv la adresa vechilor angajați și a medicilor.

Spitalul este în subordinea Primăriei Jibou.


Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut