Probleme cu plata parcărilor prin SMS în Zalău

1
552

Plata parcărilor prin SMS la Zalău înregistrează uneori sincope, respectiv SMS-uri trimise din reţeaua Orange nu se înregistrează în sistem, iar cei care le-au trimis riscă să fie amendaţi pentru neplata locului de parcare.

O astfel de situaţie s-a petrecut vineri, când potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii primăriei Zalău, între 9.45 şi 10.15 serviciile de mesagerie ale Orange nu au funcţionat.

Astfel s-a ajuns în situaţia ca mai multe persoane care au trimit SMS-uri pentru parcare în intervalul menţionat să fie mai apoi amendate pentru neplata locului de parcare de către reprezentanţii Serviciului de Administrare a Domeniului Public (SADP) Zalău.

Unul din cei păgubiţi susţine că a parcat maşina, a trimis SMS-ul, aşa cum face de obicei, însă nu a aşteptat să îi vină confirmarea, pentru că era însoţit de un copil mic, pe care trebuia să îl supravegheze îndeaproape. Când s-a întors la maşină, amenda îl aştepta în parbriz.

‘Nu e vorba de cei 20 lei, cât a fost amenda. Ci de faptul că mă plimb cu copil mic după mine și nu din vina mea. În regulă, hai să nu fie asta. Reacția angajatei de acolo m-a nemulțumit. Ea dă din umeri și îmi dă să completez o reclamație. Nu am stat să o completez, pentru că amenda tot trebuia plătită și după aceea să aștept să îmi returneze cei 20 de lei’, a precizat acesta.

De cealaltă parte, reprezentanţii primăriei Zalău, în subordinea căreia funcţionează SADP, precizează faptul că vina pentru neînregistrarea SMS-urilor aparţine în exclusivitate operatorului de telefonie mobilă, dar că cei care au fost nedreptăţiţi de problemele tehnice menţionate pot face o solicitare la SADP pentru anularea amenzii sau pentru returnarea banilor, în cazul în care amenda a fost deja plătită.    

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.