Reunirea lotului simleuan, programata initial la inceputul acestei saptamani, s-a amanat pentru azi dimineata, conducerea clubului de sub Magura dorind sa le mai ofere jucatorilor cateva zile in plus de vacanta.
Ieri, dimineata, primarul Simleului, Septimiu Turcas, s-a intalnit cu principalul finantator, Mitica Ardelean, pentru a rezolva problemele financiare ale clubului. Pentru sezonul viitor, formatia condusa de Ioan Gurzau are nevoie de un buget de 11 miliarde de lei vechi, la care Mitica Ardelean este dispus sa contribuie cu jumatate din suma. Primaria municipiului Simleu Silvaniei a anuntat ca se alatura cu doua miliarde echipei, astfel ca mai raman 4 miliarde de acoperit din cele 11. Ioan Gurzau spera ca problema sa se poata rezolva cat mai repede si echipa sa se poata pregati foarte bine si in cele mai bune conditii. La reunirea de azi sunt asteptati toti jucatorii din sezonul trecut, iar in functie de noul antrenor, se va stabili ce jucatori vor veni si care vor pleca. Acest lucru se va intampla numai dupa fixarea bugetului.
Cele mai mari sanse de a prelua banca tehnica a echipei FC Silvania le au antrenorii Mircea Bolba, fost antrenor al simleuanilor din Liga a III-a, Gheorghe Szilagyi (Oradea), Danut Baba (Baia Mare), Dacian Nastai (Satu Mare) sau Leo Grozavu, fost antrenor in trecut la Armatura Zalau.