“Pro Teatru” și “Inimioare Fercite” primesc bani de la Consiliul Județean pentru activități culturale

“Pro Teatru” și “Inimioare Fericite” sunt cele două asociații care vor beneficia de finanțare în cadrul „Programului anual propriu pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul Județului Sălaj pentru activități nonprofit de interes județean pentru cultură”. Suma alocată în cadrul programului a fost de 80 de mii de lei.

Proiectul de hotărâre privind repartizarea sumelor în cadrul „Programului anual propriu pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul Județului Sălaj pentru activități nonprofit de interes județean pentru cultură” a primit, marți, votul consilierilor județeni.

S-au depus în total trei cereri de finanțare, însă una dintre ele a fost considerată neeligibilă, “pe baza lipsei documentelor esențiale de
calificare, și a altor criterii definitorii de eligibilitate”.

În urma analizei tehnico-financiare a cererilor depuse, comisia a declarat eligibile două dosare cu valoare totală a proiectelor de 70.000 lei, care au întrunit condițiile specificate prin ghidul solicitantului. Comisia învățământ, sănătate, protecție socială, cultură, sport și tineret a propus o repartizare a sumelor în funcție de punctajul obținut de fiecare proiect eligibil, în ordine descrescătoare.

Astfel, Asociația “Pro Teatru” primește 60 de mii de lei, iar Asociația “Inimioare Fericite” primește 10 mii de lei din bugetul județului.

Banii rămași din suma alocată inițial, adică 10 mii de lei, se vor aloca, spun reprezentanții Consiliului Județean, către Sport, Tineret și Recreative, unde există numeroase solicitări de finanțare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut