“Pro Teatru” și “Inimioare Fercite” primesc bani de la Consiliul Județean pentru activități culturale

0
337

“Pro Teatru” și “Inimioare Fericite” sunt cele două asociații care vor beneficia de finanțare în cadrul „Programului anual propriu pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul Județului Sălaj pentru activități nonprofit de interes județean pentru cultură”. Suma alocată în cadrul programului a fost de 80 de mii de lei.

Proiectul de hotărâre privind repartizarea sumelor în cadrul „Programului anual propriu pentru acordarea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul Județului Sălaj pentru activități nonprofit de interes județean pentru cultură” a primit, marți, votul consilierilor județeni.

S-au depus în total trei cereri de finanțare, însă una dintre ele a fost considerată neeligibilă, “pe baza lipsei documentelor esențiale de
calificare, și a altor criterii definitorii de eligibilitate”.

În urma analizei tehnico-financiare a cererilor depuse, comisia a declarat eligibile două dosare cu valoare totală a proiectelor de 70.000 lei, care au întrunit condițiile specificate prin ghidul solicitantului. Comisia învățământ, sănătate, protecție socială, cultură, sport și tineret a propus o repartizare a sumelor în funcție de punctajul obținut de fiecare proiect eligibil, în ordine descrescătoare.

Astfel, Asociația “Pro Teatru” primește 60 de mii de lei, iar Asociația “Inimioare Fericite” primește 10 mii de lei din bugetul județului.

Banii rămași din suma alocată inițial, adică 10 mii de lei, se vor aloca, spun reprezentanții Consiliului Județean, către Sport, Tineret și Recreative, unde există numeroase solicitări de finanțare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.