Prinși la furat de lemne lână Derșida

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

În urma controalelor, patru bărbați au fost depistați în flagrant în timp ce tăiau și sustrăgeau arbori nemarcați silvic, din speciile stejar, cer și gorun.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 17.00, într-o pădure din apropierea localității Derșida.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 8.100 de lei.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept, respectiv furt de arbori, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor.

Materialul lemnos a fost predat în custodie, iar uneltele folosite la tăierea arborilor au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

1 thought on “Prinși la furat de lemne lână Derșida

  1. Da cand trece camionu incarcat de rupe asfaltu cu acte pe jumatate fug jandarmi si politistii in tufis la caca si pis, astia cu ce duceau lemnele cu carucioru de butelie?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.