Prinși la furat de lemne lână Derșida

1
414

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

În urma controalelor, patru bărbați au fost depistați în flagrant în timp ce tăiau și sustrăgeau arbori nemarcați silvic, din speciile stejar, cer și gorun.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 10 iulie, în jurul orei 17.00, într-o pădure din apropierea localității Derșida.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 8.100 de lei.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept, respectiv furt de arbori, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor.

Materialul lemnos a fost predat în custodie, iar uneltele folosite la tăierea arborilor au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

1 COMENTARIU

  1. Da cand trece camionu incarcat de rupe asfaltu cu acte pe jumatate fug jandarmi si politistii in tufis la caca si pis, astia cu ce duceau lemnele cu carucioru de butelie?

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.