septembrie 25, 2023

Un echipaj de jandarmi din Zalau a depistat sambata, 10 ianuarie 2009, in jurul orei 23.00, pe strada Tudor Vladimirescu, in zona blocului “Dalia”, pe L. Anca, de 21 de ani si pe S. Vandana, de 22 de ani (ambele din municipiu) care au acostat o persoana pentru a intretine raporturi sexuale in schimbul unei sume de bani.
“Jandarmii le-au sanctionat contraventional cu amenda de 500 lei (5 milioane de lei vechi), in baza Legii 61 din 1991, pentru atragerea de persoane, in vederea practicarii de raporturi sexuale pentru a obtine foloase materiale”, ne-a declarat lt. Cristian Bolfa, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut