ianuarie 27, 2023

Vineri, 3 decembrie, ora 17:40, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au prins în flagrant delict un bărbat, din comuna Letca, în timp ce tăia ilegal lemne cu un motofierăstrău.

Fapta s-a petrecut într-o zonă aparținând de localitatea Letca, iar polițiștii împreună cu reprezentantul ocolului silvic, au identificat nu mai puțin de 30 de cioate, de diferite specii, care au fost tăiate ilegal.

Bărbatula  fost sancționat contravențional, urmând ca reprezentanții ocolului silvic să stabilească prejudiciul.

Sâmbătă, 4 decembrie, tot polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au depistat în trafic, în localitatea Cuciulat, o autoutilitară care transporta ilegal materiale lemnos.

La volanul autoutilitatrei a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Ileanda, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul a efectuat mai multe transporturi de lemne în baza aceluiași aviz de însoțire.

Polițiștii au confiscat cantitatea de 2,6 metri cubi de material lemnos și i-au aplicat bărbatului o sancțiune contravențională.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut