Un bărbat de 43 de ani, din Deja, a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins în flagrant, de trei ori, în timp ce fura băuturi alcoolice.

În perioada martie – iunie, bărbatul în cauză a fost surprins de către polițiști de trei ori, în flagrant delict, în timp ce ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice din incinta a trei societăți comerciale din municipiul Zalău, precizează IPJ.

La data de 2 iulie, în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea lui, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Cercetările în cauză sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatuluu de 43 de ani.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.