Prins că fura curent

0
2517

Joi, 4 martie, efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Județean Sălaj, împreună cu lucrători ai Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Zalău, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea sustragerilor de energie electrică și de elemente din rețelele de distribuție.

În cadrul acțiunii s-a constatat că, la un imobil de pe raza comunei Bobota, instalația de utilizare era racordată la rețeaua de interes public, fără echipament de măsurare și siguranță.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar acestea vor fi înaintate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.