Primul caz de variola maimuței înregistrat în România

În România a fost identificat primul caz de variola maimuței. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, din București. Acesta a fost diagnosticat în cursul zilei de luni, în urma investigațiilor de laborator.

Starea bărbatului este bună, spun reprezentanții Ministerului Sănătății. Pacientul primește tratament simptomatic și se află în izolare. Partenerul persoanei infectate a călătorit în ultima perioadă în mai multe țări din Europa, unde există numeroase cazuri de infecție cu variola maimuței.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut