decembrie 1, 2022

Primăria Zalău se implică la premierea echipelor din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj!

Datorită programului competiţional naţional şi internaţional din acest an, festivitatea de premiere pentru sezonul 2016 – 2017 se va organiza în acest final de săptămână, chiar înainte de startului noii stagiuni. Dacă până acum au fost premiate primele patru echipe (în ultima etapă din campionat de la Liga 1 şi finalistele Cupei României), iată că a venit rândul şi celorlalte competitoare să îşi primească onorariile pentru realizările din sezonul 2016 – 2017.

Festivitatea de premiere se va desfăşura vineri, începând cu ora 21.30, la Baza Sportivă Onix Traian. Evenimentul va fi precedat de câteva jocuri demonstrative la care vor participa echipele de pe podium din fiecare categorie competiţională (Liga 2, Liga 3 şi Liga Firmelor).

Organizatorii competiţiilor de minifotbal din Sălaj, Asociaţia Club Sportiv Onix şi AS Onix au pregătit o premiere deosebită. Asta mai ales datorită faptului că în premieră, autorităţile locale (Primăria şi Consiliul Local Zalău) şi-au adus un aport semnificativ stop_coloana în desfăşurarea competiţiei, în mod special privind participarea celor mai bune echipe la competiţiile naţionale, dar şi la festivitatea de premiere. Este un moment unic pentru minifotbal şi sperăm că implicarea Primăriei Zalău în dezvoltarea sportului de masă să fie de bun augur, deoarece, în momentul de faţă, această ramură sportivă este cea mai reprezentativă formă de practicare a sportului de masă.

În afară de laureaţii competiţiilor (echipele de pe podium, golgheterii, cei mai buni portari, arbitrii competiţiei), organizatorii vor acorda premii (diplome, cupe şi mingi), tuturor echipelor participante, indiferent de locul ocupat în clasament. Vor mai fi premiaţi arbitri, colaboratorii Comisiei de Organizare şi va fi acordat trofeul fair-play la fiecare ligă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *