septembrie 28, 2023

Primăria a bătut palma cu RFV Distriterm pentru căldura zălăuanilor

0

Primarul Radu Căpilnaşiu va semna marţi contractul cu RFV Distriterm, societatea comercială care va ocupa de distribuţia şi furnizarea căldurii in Municipiu.
Consiliul Local Zalău a aprobat ieri proiectul de hotărare prin care se atribuie contractul de delegare a gestiunii serviciului public de ali-mentare cu energie termică, distribuţie şi furnizare din Municipiul Zalău ofertantului RFV Distriterm Zalău declarat caştigător in urma unei proceduri de licitaţie publică deschisă. RVF Distriterm este o societate comercială infiinţată in urma unei asocieri intre o campanie maghiară specializată in distribuţia agentului termic şi Consiliul Local Zalău. In cadrul hotărarii s-a stabilit ca primarul Radu Căpilnaşiu să repre-zinte Municipiul Zalău la semnarea contractului cu RFV Distriterm ce va avea loc cel mai probabil marţi. De asemenea, tariful practicat de către societate pentru activitatea de transport va fi de 46,5 lei gigacaloria, iar pentru activitatea de distribuţie 128 de lei gigacaloria.
In altă ordine de idei, primarul Căpilnaşiu a cerut companiei să fie prezentat un plan privind scăderea tarifelor in următorii ani pentru a-i determina pe zălăuni să revina la sistemul centralizat de incălzire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut